• Omprela
  • Omprela
  • Omprela
  • Omprela
  • Omprela
  • Omprela
  • Omprela
  • Omprela

Ракитени плажни чадъри и шезлонги

Туристите избират всяка година най-добре обзаведените плажове и квартири за своята почивка. Ние от CHADAR се стараем да обзаведем подходящо всеки плаж и място с естествени продукти за сянка, за плаж, басейн, градина и мебели за външна употреба.

При нас ще намерите ръчно изработени професионални ракитени плажни чадъри, шезлонги (от дърво и алуминий), тропически покривала за чадъри, масички за чадъри, плажни пътечки, плетове, рогозки, беседки и всички видове мебели за употреба на открито (столове, дивани , масички).

Извършваме оглед, проектиране и оформяне на всички видове професионални и частни помещения като хотели, beach bar, кафета, басейни, ресторанти, помещения за отдих, домашни градини и др.

Използвайки опита от големия гръцки пазар, можем да ви предложим решения и да удовлетворим всяка ваша нужда от оформяне и декориране на вашето помещение, доставяйки продуктите ни в цяла България.

Качеството, надеждността, пионерството и конкурентните цени са характеристиките на CHADAR, които я правят синоним на гаранция! Доказателство са стотиците доволни клиенти, които имаме по цял свят!


качество на изработката
защита на околната среда
гарантирана издръжливост

Уважение Природата

 В Chadar със силно развито екологично съзнание, уползотворяваме даровете от природата и използваме 100% само естествени и рециклируеми материали, които се хармонизират напълно с околната среда.


Последвайте ни

  • Facebook Page: 145381788982067
seagrass-260 

«Морско цвете»

Лек и особено издръжлив материал за производство на плажни чадъри, който ще предложи една тропическа нотка на вашето помещение.

Tip Тръстиката

Научете повече...!

Тръстиката като естествен продукт е термоизолационен, но и ветроустойчив, тъй като процепите, които се образуват между стеблата по време на изплитането позволяват движението на вятъра, ограничавайки интензивността му.


Защита

Защита

Тръстиката, за разлика от изкуствените материали за покриване, предлага перфектна защита от опасните слънчеви UV лъчи и по този начин се откроява, като перфектния материал за покриване и едновременно с това се намира в пълна хармония с околната среда.