Ракитен плажен чадър ЗЕВС единичен
Ракитен плажен чадър ЗЕВС единичен Ракитен плажен чадър ЗЕВС единичен

Ракитен плажен чадър ЗЕВС единичен

Manufacturer: Chadar.bg

Чадърите „ЗЕВС“ са последен модел ракитени плажни чадъри от масивен тип, които ще Ви дадат огромни възможности, благодарение на голямата си практичност.

Това е един ракитен чадър конструиран, така че да можете да го пренасяте и съхранявате лесно и без усилия. С отстраняването на металния конус, който покрива и предпазва края на чадъра от износване, преместването става детска игра, а при съхранението се пести ценно място, като можете да подредите много чадъри в последователни редове (пакетиране).

„ЗЕВС“ представлява едно изключително решение, за да обзаведете и разкрасите вашето пространство – едно решение, което съчетава различната естетична гледна точка с високата практичност и удобството.Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Технически характеристики
  • Размери

СΚΕΛΕΤ: От галванизирана тръба 1/2 инч и дебелина 1,5 мм, централна тръба с диаметър 3 инча с укрепващи елементи в основата и галванизирани видии за укрепването на скелета в изправено положение.

УКРЕПВАНЕ НА КОНСТРУКЦИЯТА НА СΚΕΛΕΤА: Внедряване към централната тръба на шестоъгълна пирамида с държачи от масивно желязо 16 мм за най-голяма издръжливост на целия чадър дори и на вятър от 100 км/ч.

СПИЦИ: От галванизирана стомана 5 мм.

СВРЪЗКИ: Малки снопчета от тръстика се връзват около скелета и на всяка спица с галванизирана тел на пет (5) места на чадъра с Ф. 2,10 и седем (7) на чадъра с Ф. 2,40.

ОБШИВКА: Двойна обшивка от местна тръстика.

ИЗОЛАЦИЯ: От компактна тръстика с дебелина 3-5 см. 99% непромокаема.

ЦЕНТРАЛЕН СТЪЛБ: От стругован бор с диаметър 8 или 10 см. и височина 3 м.

КОНСЕРВАЦИЯ: Пръскане с лак с различни разцветки за по-голяма издръжливост и естетически резултат (препоръчително).

 Φ. 2,15 м   -    Φ. 2,50 м    -   Φ. 2,80 м   -   Φ. 3,00 м  -  Φ. 3,50 м

AddThis Social Bookmark Button