Ракитен плажен чадър ХЕРА единичен
Ракитен плажен чадър ХЕРА единичен

Ракитен плажен чадър ХЕРА единичен

Manufacturer: Chadar.bg

Ракитеният плажен чадър „ХЕРА единичен“ носи на върха си характерното вързване на тръстиката, което му придава форма, която наподобява „гърло“.

Това вързване става чрез пристягане с преса 1.500 Kg, на две места на върха на чадъра, правейки го по този начин много компактен и особено устойчив през годините.

Естествените материали използвани за направата му (местна тръстика и бор), както и практичността на чадъра в съчетание с издръжливостта му, са гаранция за това че „ХЕРА единичен“ е правилното решение за оформлението на вашето пространство.

  • Технически характеристики
  • Размери

СΚΕΛΕΤ: От галванизирана тръба 1/2 инч и дебелина 1,5 мм, централна тръба с диаметър 3 инча с укрепващи елементи в основата и галванизирани видии за укрепването на скелета в изправено положение.

УКРЕПВАНЕ НА КОНСТРУКЦИЯТА НА СΚΕΛΕΤА: Внедряване към централната тръба на шестоъгълна пирамида с държачи от масивно желязо 16 мм за най-голяма издръжливост на целия чадър дори и на вятър от 100 км/ч.

СПИЦИ: От галванизирана стомана 5 мм.

СВРЪЗКИ: Малки снопчета от тръстика се връзват около скелета и на всяка спица с галванизирана тел на пет (5) места на чадъра с Ф. 2,10 и седем (7) на чадъра с Ф. 2,40.

ОБШИВКА: Двойна обшивка от местна тръстика.

ИЗОЛАЦИЯ: От компактна тръстика с дебелина 3-5 см. 99% непромокаема.

ЦЕНТРАЛЕН СТЪЛБ: От стругован бор с диаметър 8 или 10 см. и височина 3 м.

КОНСЕРВАЦИЯ: Пръскане с лак с различни разцветки за по-голяма издръжливост и естетически резултат (препоръчително).

Φ. 2,15 м   -    Φ. 2,50 м    -   Φ. 2,80 м  -  Φ. 3,00 м  -  Φ. 3,50 м

AddThis Social Bookmark Button