Ракитен плажен чадър ХЕΡΑ двоен
Ракитен плажен чадър ХЕΡΑ двоен

Ракитен плажен чадър ХЕΡΑ двоен

Manufacturer: Chadar.bg

Плажният чадър  „Хера двоен“ се отличава с елегантност. Разполага с двойна шапка с характерно вързване на тръстиката на върха на втората шапка. По този начин съчетава два чадъра от масивен тип в един.

Запазвайки всички характеристики на плажния чадър „ХЕРА единичен“ и с допълнителна възможност за лесното му разделяне (махането на втората шапка), този изключително красив чадър може да бъде преместен по възможно най-лесния начин и да бъде съхраняван, заемайки възможно най-минимално място, тъй като е напълно сгъваем.

Хера двоен“ представлява един изключителен избор, за да придадете на плажа или професионалното Ви открито пространство неповторим и ненадминат стил. Внушителната осанка на чадъра го прави налагащ се и величествен.

  • Технически характеристики
  • Размери

СΚΕΛΕΤ: От галванизирана тръба 1/2 инч и дебелина 1,5 мм, централна тръба с диаметър 3 инча с укрепващи елементи в основата и галванизирани видии за укрепването на скелета в изправено положение.

ВТОРА ШАПКА: Венец с диаметър 80 см. от галванизирана тръба  Φ.19 и дебелина 1,0 мм., с четири спици от същия материал и по-малък вътрешен венец от галванизирана стомана 5 мм с метален конус.

УКРЕПВАНЕ НА КОНСТРУКЦИЯТА НА СΚΕΛΕΤА: Внедряване към централната тръба на шестоъгълна пирамида с държачи   от масивно желязо 16 мм за най-голяма издръжливост на целия чадър дори и на вятър от 100 км/ч.

СПИЦИ: От галванизирана стомана 5 мм.

СВРЪЗКИ: Малки снопчета от тръстика се връзват около скелета и на всяка спица с галванизирана тел на пет (5) места на чадъра с Ф. 2,10 и седем (7) на чадъра с Ф. 2,40.

ОБШИВКА: Двойна обшивка от местна тръстика.

ИЗОЛАЦИЯ: От компактна тръстика с дебелина 3-5 см. 99% непромокаема.

ЦЕНТРАЛЕН СТЪЛБ: От стругован бор с диаметър 8 или 10 см. и височина 3 м.

КОНСЕРВАЦИЯ: Пръскане с лак с различни разцветки за по-голяма издръжливост и естетически резултат (препоръчително).

Φ. 2,15 м   -    Φ. 2,50 м    -   Φ. 2,80 м   -   Φ. 3,00 м   -   Φ. 3,50 м

AddThis Social Bookmark Button