Chadar.bg

Chadar.bg  Плажни чадъри

Ракитени плажни чадъри и шезлонги

Туристите избират всяка година най-добре обзаведените плажове и квартири за своята почивка. Ние от CHADAR се стараем да обзаведем подходящо всеки плаж и място с естествени продукти за сянка, за плаж, басейн, градина и мебели за външна употреба.

При нас ще намерите ръчно изработени професионални ракитени плажни чадъри, шезлонги (от дърво и алуминий), тропически покривала за чадъри, масички за чадъри, плажни пътечки, плетове, рогозки, беседки и всички видове мебели за употреба на открито (столове, дивани , масички).

Извършваме оглед, проектиране и оформяне на всички видове професионални и частни помещения като хотели, beach bar, кафета, басейни, ресторанти, помещения за отдих, домашни градини и др.

Използвайки опита от големия гръцки пазар, можем да ви предложим решения и да удовлетворим всяка ваша нужда от оформяне и декориране на вашето помещение, доставяйки продуктите ни в цяла България.

Качеството, надеждността, пионерството и конкурентните цени са характеристиките на CHADAR, които я правят синоним на гаранция! Доказателство са стотиците доволни клиенти, които имаме по цял свят!