За нас

Чадър е една фирма с опит, насочена към обсавеждането на екстериорни фирмени или частни места. Учредена е в Петрич през 2011 г. и обслужва цял България, Гърция, Oстровите и Европа.

Фирмата предлага богата гама продукти от професионални сламени чадъри, дървени и алуминиеви шезлонги за плаж, дървени плажни пътеки, тръстикови-сламени, екологични беседки, beach bars, както и екстериорни мебели като кресла и шезлонги от бамбук, ратан и дърво.

Нашите години опит в производството и търговията на чадъри и други плажни съоръжения за професионално плажно и екстериорно оборудване, изработени от естествени материали, щадящи околната среда, ни е направил пионери и е свързал нашето име с качеството, гаранцията и надеждността.

Кои сме ние

към какво се целим

Чадър е в позиция да обслужва от най-малкото частно пространство до големи хотели.

По-специално оборудваме и обзавеждаме места на открито в хотели, beach bars, крайморски кафенета, ресторанти, басейни, места за отдих, забавление на открито, частни пространства и като цяло всяко открито пространство, което искате да обзаведете за лични или професионални цели.

Разгледайте новия ни сайт, вижте нашите продукти, снимки на нашите изделия, прочетете нашите статии , вижте нашите предложения. Запознайте се и Вие с несравнимите продукти на компанията chadar и елате, за да обсъдим идеалното обзавеждане на Вашето място. Това лято направете разликата и спечелете повече с гаранцията на chadar.bg

Какво предлагаме

Чадър обзавежда добре всеки плаж или кът на открито, грижейки се да бъде добре организиран, за да използвате максимално всеки сантиметър от мястото на открито, с което разполагате.

В нашите услуги се включват всички необходими проучвания в сътрудничество с архитекти, дизайнери и инженери, за да предложим максимално ефективни решения по отношение както на мястото, с което разполагате, така и на финансовия Ви budget.

Нашите продукти са предназначени и изработени с оглед на устойчивостта на времето и безопасността на употреба! Както и сами ще констатирате, продуктите ни са с добър естетически вид и висококачествено производство .