10 странни и превъзходни чадъра

Чадърите са полезни вещи, които повечето от нас имат. Една мъдра жена (или мъж, може би) веднъж каза, че имаме нужда от три чадъра: Един, който да го забравяте вкъщи, един който да оставите във влака и един – да оставите в ресторанта. Ако сте от този тип хора, които може да се справи с чадър, трябва да се поглезите с уникален и запомнящ се.

1. Nubrella

Numbrella-та е дизайн на чадър, който може да се ползва без да го държите и който покрива цялата глава и раменето Ви. Поставен с презрамки, лежи на раменете Ви и се държи на място си. Не мога да преценя дали това прилича по-скоро на Β-movie космически скафандър или на насекомо, което яде главата си. Добрата новина е, че вятърът няма да го издуха надалеч, няма да блъсне другите хора и можете да използвате и двете си ръце, за да носите неща или да използвате телефона си. Не че Ви трябват и двете ръце, за да използвате телефона си, но знаете какво имам предвид.

2. Cloud Umbrella


Холандският дизайнерът Joonsoo Kim създаде Cloud Umbrella, който е една проста пръчка, докато нямате нужда от него. След това трябва да се надува! Да, това е една надуваем чадър.

3. Sumurai Umbrella

Sumurai Umbrella идва със собствен найлонов калъф за носене на рамо, за да можете просто да се движите, както самурай носи меч. Когато вали дъжд, дръпнете го (оригиналния калъф) за Samurai дръжката и го отвори с драматичен жест!

4. Big Umbrella

олемият чадър е произведение на изкуството от Aleksandra Mir. Чадърът е достатъчно голям, за да покрие 16 човека едновременно, ако искат. Mir взема чадъра на една своя обиколка до Париж, Лондон, Дрезден, Копенхаген, Ню Йорк и Мартиника, за да види как хората ще реагират на него. Реакциите били разнообразни.

5. Manta Ray Parasol

Manta Ray, формата му наподобява тази на чадърите, не е ли така? Ако не са я направили преди, я направиха сега. Manta Ray Parasol е проектиран като „творение на морето“. Това е един чадър за сянката на слънцето, тъй като е много голям, за да се разхождате под дъжда с него.

6. UFO Cap Umbrella

Това е един капак за дъжд! Не, това е чадър! Не, и двете е! Предимството на дизайна на UFO Cap Umbrella, е че няма дръжка, така че да го сгънете и го държите в чантата или раницата си. От момента, в който главата Ви го държи на високо, ръцете Ви са свободни. Недостатък му е, че доста хора ще Ви сочат с пръст и ще Ви се смеят.

7. LED Umbrella

Този чадър е направо от филма Blade Runner! Кой не би могъл да използва малко повече светлина, когато е тъмно и влажно? Дръжката му е осветена от LED лампи и се захранва от три ААА батерии. Може да се замени с един лек saber или дори фенерче.

8. Squirt Gun

Още по-забавно от самурайския меч или чадъра с LED фенерче, е чадърът, който е наистина едно функционално оръжие! Когато бил разработен, дъждовната вода се стичала по дръжката в един спусък…на пръски! За Ваша собствена безопасност, може да искате да ограничите прицелите си до хора, които вече са мокри.

9. Pileus

Още по-забавно от самурайския меч или чадъра с LED фенерче, е чадърът, който е наистина едно функционално оръжие! Когато бил разработен, дъждовната вода се стичала по дръжката в един спусък…на пръски! За Ваша собствена безопасност, може да искате да ограничите прицелите си до хора, които вече са мокри.

10. Pet Umbrella

Трябва да изведете кучето си разходка, дори когато вали дъж? Тогава защитете кучето си с чадър Snoozer Pet! Той разполага с гъвкава дръжка, която е свързана с яката на кучето Ви и каишка, прикрепена към горната част на купола. Продуктът се продава като чадър за домашни любимци, но всички знаем, че не можем да убедим една котка да се разхожда в дъжда, още повече да използва и чадър.


Αρχική σελίδα